Onze online community is zodanig aan het groeien dat wij hebben besloten om een gaming platform te starten. Naast onze social media zijn we begonnen met onze eigen discord.

 

Daily Beun Squad discord

Hier kunnen we samen gamen, chillen en doorgroeien. Het centrale punt bij de Daily Beun Squad is, iedereen is welkom. We vinden het creëren van het familiegevoel en het gevoel dat jij er ook toe doet erg belangrijk! 

 

Minecraft server

Om ideeën op papier te brengen hebben we besloten om een Minecraft server te starten. Deze Minecraft server heeft als hoofdthema een MMO-RPG. Een Dynmap, custom plugins, custom storyline met quests, een custom map en nog veel meer. Daarnaast kun je ook andere gamemodes spelen. Momenteel is de server nog niet publiekelijk geopend. Mocht je nou Minecraft spelen en goed zijn in bouwen? Dan kan je onze template voor builder applicatie invullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Efr2Oa0ksHWnNLy6vYDzhOy_Tg7rTHmiUHgiQBZBWkD4xQ/viewform 

(More coming soon!)

 

Netwerk van Daily Beun Gaming

 

Youtube: https://youtube.com/@DailyBeunGames 

Twitch: https://www.twitch.tv/dailybeun/about  

Discord: https://discord.gg/Hav4rS499W 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094694854453 

 

 

Daily Beun Gaming Tournaments

Om onze community nog beter en sterker samen te laten groeien maar wel een beetje de competitiviteit er in te houden hebben wij besloten om Daily Beun Tournaments te starten. Hierbij kunnen spelers binnen onze Discord zelf voten voor een bepaalde game, dit kan bestaan uit bijvoorbeeld Minecraft, League of Legends, Counter-Strike Global Offensive en veel meer games! Natuurlijk speel je niet voor niks en kun je bij deze tournamenten ook toffe prijzen winnen zoals games, skins, merchandise en meer!