Wat is Daily Beun?

Daily Beun is een op vriendschap gebaseerde community. Wat we doen is dan ook niet in een zin te beschrijven. Het is begonnen toen mede-oprichter ''Bram'' in zijn YouTube serie bij Shiftingwest, video's over ''De 50cc Racer Bouwen'' is gaan maken. Van daaruit is het verdere idee voor Daily Beun ontstaan. 

Er zijn verschillende afdelingen binnen Daily Beun. De afdelingen zijn Racing, Entertaintment en Gaming. Wat het leuke aan de afdelingen is, is dat het geen losse afdelingen zijn, maar dat de verschillende afdelingen samenwerken en elkaar helpen. 

De variatie binnen onze groep en de samenwerking tussen elkaar heeft ertoe geleid dat we van verschillende individuen naar een gevarieerdere groep zijn gegroeid. De groep bestaat uit influencers, autoliefhebbers, IT-ers, artiesten, je kunt het zo gek niet bedenken en iedereen is welkom met zijn eigen ideeën, en expertise. Ons idee is om de Beun familie door de jaren heen nog veel groter te maken en we staan open om jou ook binnenkort te ontmoeten!.

 

 

Waar staat Daily Beun voor?

Met de mensen binnen Daily Beun vormen we een community waarmee we samen een leuke tijd beleven, en samen aan een toekomst bouwen. We werken dus niet alleen voor  onszelf, maar ook voor de ander. Ons motto is: Waar een idee is, is een manier om het te laten werken, en samen krijgen we dat voor elkaar. Geen idee is te gek en we gaan ervan uit dat het lukt.

 

 

Het Daily Beun Team

Zoals eerder benoemd bestaat Daily Beun uit meerdere afdelingen. Binnen elke afdeling heeft iedereen zijn eigen taak waar hij of zij goed in is. Op het moment dat Daily Beun Racing bijvoorbeeld een nieuw logo nodig heeft,  gaan onze grafische ontwerpers aan de slag! Maar ook als er een videoclip gemaakt moet worden voor iemand binnen Daily Beun Entertaintment staat de cameracrew en alle gemakken en voorzieningen van Daily Beun Racing klaar om een topresultaat neer te zetten. Op deze manier kunnen we dus met een grote groep vrienden met verschillende passies toch een heel sterk team vormen. Dat is de unieke formule van Daily Beun. Er is daarom altijd wat te doen en voorhanden dus voor ieder wat wilt. We hebben hieronder een overzicht van de verschillende projecten waar we op dit moment mee bezig zijn en een overzicht van de crewleden.

 

Afdelingen binnen het Daily Beun Team

Klik hier voor het BeunEi. 

DB Grafisch design & (social) media

 

Jos

(Foto/Videograaf)

Koen

(Foto/Videograaf)

Kamiel

(Graphic designer)

Jachenka

(Social media manager)

 

 

 

DB Raceteam

Jarno 

(3D printing engineer)

Jordan
(Coureur in opleiding)

Bram

(Team boss)

Jeffrie

(Head Engineer)

Sanne

(HR Manager)

 

 

 

DB Gaming development

Nick

(Head-content/website developer)

Mark

(Head-Developer)

Taylor

(Content  Scenarist)

Dirk

(Applicatie developer)

 

 

 

       Onze sponsoren

 

Wil jij ook sponsor worden van Daily Beun? Neem dan contact met ons op!