Het Raceteam

Daily Beun Racing is een raceteam dat zich focust op de tweetaktmotorsport met 50cc motorinhoud. Er wordt deelgenomen aan meerdere trainings- en wedstrijddagen op circuits binnen heel Europa. Daarbij gaan we ons in de toekomst richten op de ontwikkeling van verschillende producten binnen de motorsport. Dit doen wij onder andere door het 3D printen en testen van onze eigen onderdelen en materialen. Deze producten, eigen merchandise plus andere handige race benodigdheden kun je binnenkort vinden op onze webshop! Door middel van foto’s en video’s leggen wij op onze verschillende mediakanalen onze avonturen hierin vast.

De visie van DB racing

Bij ons binnen Daily Beun Racing draait het om iets heel anders dan een wedstrijd,  wij gaan  zoveel mogelijk beeldmateriaal verzamelen om ons in de toekomst nog zo lang mogelijk te kunnen laten door genieten van het prachtige beeld en het geluid van een schreeuwende tweetact. 

 

 

Uitdagingen

De uitdaging zit hem er voor ons in, hoe ver er iets uit een tweetact te halen valt zonder limieten. Daarom hebben wij gekozen voor de 50cc categorie motorsport. Omdat alles klein blijft,  blijft er zoveel mogelijk budget over om zoveel mogelijk ideeën uit ons creatieve tweetact-brein te kunnen realiseren. 

 

Dit doen wij doormiddel van het gebruik van de testbank die we mogen lenen van onze goede vrienden, Bouman Racing. Daarnaast maken wij gebruik van 3D printers zodat wij nieuwe parts voor onze eigen projecten kunnen maken.

 

 

 

Daily Beun Racing sponsoren

Wil jij ook sponsor worden van Daily Beun? Neem dan contact met ons op!