Wat is Daily Beun Entertaintment?

Wat is DB Entertaintment

Vanuit Daily Beun music supporten artiesten om een nieuw publiek te bereiken en om meer muziek te kunnen maken. Dit doen wij door middel van helpen bij de Videoclip shoots en merchandise. Daarnaast wordt er vanuit daily beun initiatief ook muziek gemaakt om de fun factor hoog te houden!

Bekijk hier onze muziek: https://open.spotify.com/playlist/4Fvp8o3ehOECPSsqXG2HVi

 

Onze artiesten

Gino

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Het onderscheidende vermogen van mijn muziek is dat ik mij amper tot niet heb laten beïnvloeden door andere hiphop- en rap artiesten, waardoor ik een hele eigen en unieke sound heb weten te creëren. Door geheel autodidact te leren rappen en door niet teveel te luisteren naar anderen heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld binnen het hiphop- en rapgenre. 

 

'Want je tijd blijft verstrijken, zit op een tijdlijn van strijden, niet op een eindtijd van lijden, de kans is vrij klein op verrijken van alles wat nog voor je ligt maar wat is geweest blijft bekijken. '

- GinoVation

 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpakQ6zeHTWc78-fsuxAmtg

TikTok: https://www.tiktok.com/@ginovation

 

Offisyl

Kechman

Kech man is het muziekale alterego van onze grote kech Bram. er wordt alleen muziek gemaakt als hij er zin in heeft soms met een boodschap en soms gekkigheid.

 

Instagram: https://www.instagram.com/instakech.bram/

 

DJ Los Angelos

 

Mozart but on a keyboard

Los Angelos is een professionele DJ werkend in Europa. Van feesten en partijen tot festivals u kunt altijd een feest verwachten.

 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2OR81R3QDTs

Website: http://www.losangelos.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/djlosangelos/

 

 

 

A Label

Dj Calderon